De officiele papieren dag
Door: Rene & Bertina
Blijf op de hoogte en volg Guanyan
11 December 2012 | China, Nanning
Nadat alle papieren geregeld waren, waren we na ongeveer drie uur al weer terug in het hotel. Je kunt veel zeggen over de bureaucratie hoor, maar ze kunnen het wel snel en efficient.
S Middags hebben we naast een middagdutje voor Guanyan en onszelf niet veel gedaan. We hebben wat rondgelopen in het winkelgebied rondom het hotel. Guanyan begon in de rugdrager maar wilde toch al snel zelf lopen. Heerlijk om met zo'n klein mannetje van nog geen twee jaar oud door een miljoenenstad te lopen. Het laatste stukje kwam de rugdrager toch nog goed van pas en Guanyan kwam slapend bij het hotel aan.
S Avonds hebben we het er toch op gewaagd: we zijn met z'n 3en uit eten gegaan. Het restaurant om de hoek was het belangrijkste criterium en dat was toevallig een Braziliaans BBQ restaurant. Nadat we een tijdje op onze plek zaten, zagen we pas dat we direct naast een grote poster van de Prinsengracht zaten met de Westertoren op de achtergrond. Guanyan blijkt het ideale kind te zijn om mee uit eten te nemen. We denken erover om alvast een reservering bij de Italiaan te gaan maken.....
13 December 2012 - 13:59
Michel:
Klinkt allemaal erg ok. Jullie waren dan ook wel erg goed, mentaal, voorbereid op de papierwinkelstappen dus wellicht dat het daarom zo relaxed klinkt. Dat van die 5 cadeautjes bij de notaris met winterjas binnen aan mag je een andere keer nog eens verder uitleggen.. De Italiaan kun je maar beter ff inlichten dat een.significant deel van zijn omzet alsnog geborgd lijkt :)
Veel plezier nog/weer. -
13 December 2012 - 19:59
Sonja:
Wat een heerlijke foto's en wat - van wat ik uit jullie verhalen en de foto's kan opmaken - een top mannetje! En al bijna zindelijk, en zo mee te nemen naar een restaurant, wow, jaloers! En dat stilzitten, tja.... dat is voor ons heel herkenbaar (het wordt dan niet met de auto naar Frankrijk...;-)). Ik ga heel veel moeite krijgen om jullie niet gelijk op te zoeken, maar ik ga me inhouden hoor! Heel veel liefs van ons allemaal -
13 December 2012 - 20:01
Sonja:
Whaha die jas! En dat met 15 graden? Ik ben benieuwd hoe ze er bij zou zitten als het vriest.... -
13 December 2012 - 20:52
Frederiek:
haha, de notarissen in China zien er wel anders uit dan hier. Quanyan ziet er zo relaxed uit op alle foto's. Intens tevreden.